НачалоНовини 2020/02Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

20.02.2020 - ИАГ получи награда от професионалната браншова организация на лесовъдите и специалистите, практикуващи дейности в горите - „Булпрофор“ по повод 20- годишнината от учредяването на организацията

„Изпълнението на националните задачи за съхранението и развитието на горите е възможно само благодарение на общите ни усилия, всеотдайност и професионализъм. Достоен за уважение е трудът на всеки, чиято дейност е свързана с грижата за гората“, каза д-р инж. Ценко Ценов, зам. изпълнителен директор в приветствието си от името на Агенцията.  Д-р Ценов подчерта, че всички членове на БУЛПРОФОР, съвместно с всички лесовъди, собственици и стопанисващи и извършващи дейности в горските територии трябва да продължат да прилагат съществуващия опит  и новите съвременни модели на стопанисване на горите за постигане на още по-добри резултати в тяхното развитие и опазване. Благодарение на съвместните усилия на държавата и неправителствените организации в момента в сектора работят над 4000 фирми, което може да бъде само повод за гордост.

Председателят на Управителния съвет - инж. Антоний Стефанов, представи постигнатите успехи и трудности през изминалите двадесет години като подчерта, че пътят към по-добра бизнес среда и условия за всички практикуващи лесовъди може да бъде извървян само със съвместни усилия на всички партньори и заинтересовани страни.

 
 
 

Коментари

Публикувай коментар

Заглавие:
Текст:
Псевдоним:
Е-мейл:
Код за сигурност